Home

sertifikovana kompanija

DIN EN 1090-2, EXC 3

povoljna proizvodnja

dugogodišnje iskustvo

Brza isporuka

M-INOX CONSTRUKT

DIN sertifikovano preduzeće specijalizovano za projektovanje, proizvodnju i montažu metalnih konstrukcija. M-INOX Construkt d.o.o. osnovao je 1922. godine Louis Kuhn u Calw-u u Nemačkoj, sa ciljem proizvodnje najkvalitetnijih proizvoda od čelika. Upravo zahvaljujući kvalitetu, slavimo 100. rođendan.

Nudimo vam:

PROJEKTOVANJE – Naš projektni tim čine ljudi sa preciznim poznavanjem oblasti projekta. U skladu sa zahtevom, izlaze na teren gde vrše merenja najsavremenijom opremom čime osiguravaju maksimalnu preciznost crtanja planova. PROIZVODNJA – Specijalizovan proizvodni pogon u potpunosti je prilagođen izradi metalnih konstrukcija svih veličina uz najkraće rokove isporuke. MONTAŽA – Po zahtevu kupca vršimo montažu sopstvenih proizvoda u zemlji i inostranstvu. Naš tim poseduje znanja i opremu za najzahtevnije poslove.

Zašto mi?

1/ Sertifikovani

Kako bismo Vam mogli omogućiti neophodnu sigurnost kod konstrukcija, sertifikovani smo prema DIN EN 1090-2.

2/ Povoljni

U poređenju sa našim nemačkim konkurentima, i pored visokog kvaliteta, sopstvenom proizvodnjom u Srbiji možemo da postignemo znatno povoljnije cene.

3/ Iskusni

Naše dugogodišnje iskustvo, koje datira od 1922, koristiće Vam u svim aspektima, od projektovanja do izbora materijala i na kraju same proizvodnje.

4/ Brzi

Obzirom da sa našim timom postižemo veoma kratko vreme proizvodnje i dobre kontakte sa špediterima, možemo Vam garantovati veoma brzu isporuku.

PROIZVODI I USLUGE U PROCENTIMA

Projektovanje


PROIZVODNJA PO PLANOVIMA KUPCA 30%
PROIZVODNJA PO NAŠIM MERENJIMA I PLANOVIMA 70%

Proizvodnja


ČELIČNE KONSTRUKCIJE 25%
STEPENIŠTA 38%
OGRADE 37%

kONTAKT


KONTAKTIRAJTE NAS


ADRESA

Šabačka bb

15232 Maovi

Srbija

E-MAIL

Stefan Kuhn
office@m-inox.rs

Marijana Berić
maja.beric@m-inox.rs

POZOVITE NAS:

Stefan Kuhn
DE+49 171 7882404
SRB +381 63 633904

Marijana Berić
SRB +381 63 633847

RADNO VREME

Ponedeljak – Petak: 07h – 16h

Subota: 07h – 14h